Geo Da Silva a lansat „Born Again Babylonia”, un nou single în parteneriat cu Big Hit Production, casa lui de muzica din Romania. Lansarea piesei a fost si un prilej, sau daca vreti, o ocazie importantă pentru a ne vorbi despre muzica dance si proiecte viitoare realizate de cunoscutul dj timisorean, Geo Da Silva.

Piesa „Born Again Babylonia” este un cover dupa track ul original al cantaretului jamaican Sizzle lansata initinal in anii 90 si apoi preluata de Ricky L in anii 2000 si remixata in stilul cluburilor din Ibiza avand mare succes si in discotecile din Romania.Geo Da Silva doreste sa-si provoace fanii din perioada infloritoare a cluburilor din anilor 2000 la un „remember Costinesti” prin noua piesa, realizata in stilul petrecerilor sale, Retro Remix Party si Diskoteka Festival Romania

Ce i se pare interesant, sunt strofele adaugate in productia sa, un mesaj crestin al sperantei si al recunoasterii firii noastre fata de Dumnezeu, a declara artistul.

„Muzica poate fi considerata un limbaj cultural in toate popoarele. Nu cred că există altceva care să poată aduce oamenii împreună, așa cum o face muzica. Cred că a avut un rol important în timpul pandemiei, motiv pentru care am vrut să fac Retro Remix Party – seria acasă.

Ca mulți alti artisti, nu doar dj si cantareti, ci ma refer la intreaga zona de creatie, de multă vreme, nici eu nu am putut să fac ceea ce îmi place, ceea ce în cazul meu era sa merg la petreceri, să fiu pe scenă și să distrez publicul. Dar, în același timp, trebuie sa recunosc ca am avut ocazia să fiu acasă cu familia mea și sa ma descopar pe mine mai mult, dar si să ma concentrez pe a face mai multă muzică” spune Geo Da Silva.

„Si da, după cum sunt sigur că ati inteles” continua Geo Da Silva sa spuna, „am petrecut mult timp în studio la prietenul Lukinich Attila – de la DSPro Studio din Timisoara așa că in perioada urmatoare voi lansa o serie de piese noi pana la sfarsitul anului si la Cat Music, Planeta Dance Music dar si sub egida casei mele de productie, Big Hit Production.

Specialitatea mea in creatia pieseleor sunt liniile melodice, textul si ideea initiala, bineinteles ca sunt ajutat si colaborez cu o serie de orchestratori sau creatori de ritmuri muzicale din intreaga lume. Petrec mult timp testand tot felul de idei si concepte care poate au succes sau nu, important este sa incerci si sa muncesti gandindu-te doar ca faci ceea ce ti place tie. Si credeti-ma, sunt multe de facut in acest sens” spune zambind timisoreanul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.