Ce poți face într-o zi însorită de sâmbătă? Să plantezi fapte bune! Așa au gândit 150 de angajați ai companiei IULIUS și ai unor parteneri, care au sădit, cu responsabilitate pentru viitor, 3.500 de copaci. Acțiunea de împădurire a avut loc, în paralel, în județele Suceava și Iași, unde s-au plantat puieți de molid, respectiv de stejar. IULIUS își continuă astfel preocuparea pentru conservarea mediului înconjurător.

Acțiunea de împădurire „Fiecare copac are o poveste. Scrie-o tu acum!”, organizată de compania IULIUS, a adunat 150 de angajați și parteneri dornici să contribuie la protejarea mediului. Astfel, sâmbătă, 10 aprilie 2021, în județul Suceava au prins rădăcini 500 de puieți de molid, în comuna Slatina, și alți 3.000 puieți de stejar, în zona Hlincea, din județul Iași, pe suprafațe de teren fără vegetație forestieră și predispuse spre diferite procese de degradare. Arborii au fost puși la dispoziție de Direcțiile Silvice Suceava și Iași din cadrul Regiei Naționale a Pădurilor Romsilva, iar munca voluntarilor a fost răsplătită cu peisajele pe care natura le oferă primăvara, dar și de faptul că au contribuit la îmbunătățirea calității aerului din România. Campania de împădurire va continua și în celelate orașe în care compania IULIUS este prezentă, Cluj-Napoca și Timișoara, alături de parteneri care își doresc să contribuie la un viitor mai frumos pentru generațiile următoare.

Acțiunea „Fiecare copac are o poveste. Scrie-o tu acum!” face parte din strategia de sustenabilitate și implicare pe cele trei direcții – mediu, comunitate și educație – a companiei IULIUS, singurul dezvoltator de proiecte mixed-use de regenerare urbană din România. De asemenea, Iulius Mall Suceava respectă principiile sustenabilităţii şi ale impactului asupra mediului, fiind certificat LEED Silver și face parte din singura rețea națională de mall-uri certificată LEED. Acesta este cel mai important sistem de rating, elaborat de USGBC, destinat clădirilor, locuinţelor şi comunităţilor care sunt proiectate, construite, întreţinute şi operate cu scopul de a obţine o performanţă îmbunătăţită din punct de vedere al sănătăţii mediului şi oamenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.