Un boiler care cântăreşte câteva zeci de kilograme a căzut pe mijlocul DN 15, la ieşirea din Piatra-Neamţ, în urma unei explozii la un operator economic, transmite Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, locotenentul Irina Popa, a declarat că incidentul s-a produs în noaptea de marţi spre miercuri, în jurul orei 01,50.

„La ora 01,52 pompierii au fost înştiinţaţi prin apel la 112 despre producerea unui eveniment pe DN 15, la ieşirea din municipiul Piatra-Neamţ, ca urmare a unei explozii, neurmată de incendiu, la un operator economic. Ajunşi la locul solicitării, pompierii au constatat că la un operator economic, cu domeniu de activitate prelucrarea lemnului, a avut loc o explozie la un boiler metalic ce folosea în fluxul tehnologic specific. După producerea exploziei, boilerul a ajuns pe partea carosabilă”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

În urma incidentului, nicio persoană nu a fost rănită, iar boilerul nu a căzut pe niciun autovehicul.

Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor şi pentru îndepărtarea boilerului de pe carosabil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.