Doi bărbaţi au decedat după ce s-au răsturnat cu maşina pe un teren agricol lângă drumul naţional DN 15, în afara localităţii Podoleni. Autoturismul a fost văzut, joi dimineaţă, de un echipaj de poliţie care patrula pe DN 15, iar la faţa locului a fost solicitat un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Neamţ.

Maşina găsită de poliţişti răsturnată pe DN 15, la Podoleni, în interiorul căreia au fost descoperite trupurile a doi bărbaţi decedaţi, a fost furată din judeţul Bacău. „În urma verificărilor preliminare efectuate de poliţişti, s-a stabilit că autoturismul în cauză ar fi fost sustras, în noapte de 16 spre 17 noiembrie 2022, de pe raza judeţului Bacău.

Totodată, poliţiştii au stabilit identitatea conducătorului auto, un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Piatra Şoimului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, citat de Agerpres. Urmează ca în urma anchetei să fie stabilită şi identitatea celei de-a doua victime. Autoturismul a fost văzut, joi dimineaţă, de un echipaj de poliţie care patrula pe DN 15 iar la faţa locului a fost solicitat un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Neamţ.

„În jurul orei 07:30, echipajul de poliţie ce desfăşura activităţi de patrulare, a observat un auto răsturnat pe cupolă, pe un teren agricol, pe DN 15, în afara localităţii Podoleni. Din nefericire, echipajul medical care a intervenit la faţa locului a declarat decesul a două persoane”, a declarat subinspectorul Ramona Ciofu. După rigiditatea cadaverică a celor două victime, medicii de pe ambulanţă au concluzionat că accidentul s-a produs cu câteva ore înainte ca maşina să fie găsită pe câmp.

Poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal privind infracţiunea de ucidere din culpă şi furt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.