Sub conducerea premierului Marcel Ciolacu, președintele PSD, și cu noua viziune a președintelui social-democrat din Neamț, Daniel Vasilică Harpa, fundamentată pe principii de decență, seriozitate și, mai ales, respect reciproc, atractivitatea partidului crește constant, atrăgând tot mai mulți oameni de valoare.

Cu bucurie vă aducem la cunoștință că trei personalități notabile au decis să adopte valorile social-democrate. Aceștia sunt domnii consilieri județeni Dan Vasiliu și Florian Adrian Hopșa, alături de domnul primar al comunei Gârcina, Gavril Mihai Gontaru.

Acești indivizi apreciază abordarea politică a echipei conduse de președintele Daniel Harpa și faptul că PSD Neamț susține cu hotărâre TOATE proiectele în beneficiul nemțenilor.

Dan Vasiliu exprimă motivul alăturării sale la echipa președintelui Daniel Harpa în contextul unui an electoral considerat cel mai dificil de la Revoluție: „Mă voi alătura echipei conduse de președintele Daniel Harpa, pe care îl cunosc de 20 de ani. Este un om cu multă experiență administrativă, cu repere moral-creștine necesare unui lider care poate conduce acest județ cu succes, așa cum a făcut-o și din postura de primar la Târgu-Neamț.”

Florian Adrian Hopșa împărtășește încrederea în liderul PSD Neamț: „Dl președinte PSD Neamț, Daniel Harpa, a făcut performanță în administrație la Târgu-Neamț și cred în proiectele sale pentru județul nostru. Echipa din care acum fac parte este apropiată de oameni și de problemele lor. Îmi doresc ca alături de ei să reprezint interesele nemțenilor, iar proiectele să devină realizări.”

Gavril Mihai Gontaru explică alegerea sa de a se alătura PSD Neamț: „Mă alătur echipei PSD Neamț ca simpatizant deoarece au fost alături de nevoile comunității din Gârcina de fiecare dată când am apelat pentru proiectele care sunt în curs de realizare, cât și cele care se vor desfășura, iar unul dintre ele este cel care va aduce GAZ în comunitatea noastră, prin Programul Anghel Saligny.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.