Două persoane au fost rănite, vineri seară, în urma unui accident rutier produs în Târgu Neamţ, după o depăşire neregulamentară. Potrivit unui comunicat de presă transmis de IPJ Neamţ, accidentul a avut loc în jurul orei 23,45 pe bulevardul Ştefan cel Mare, din Târgu-Neamţ.

„Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că, în timp ce un tânăr, de 26 de ani, din Petricani, conducea un autoturism pe bulevardul Ştefan cel Mare, s-ar fi angajat în efectuarea manevrei de depăşire a unui autoturism, prin încălcarea marcajului longitudinal continuu simplu, intrând în coliziune cu un alt autoturism, condus de un tânăr de 28 de ani, din Târgu-Neamţ, care era şi el angajat în efectuarea manevrei neregulamentare de depăşire. În urma impactului, cele două autoturisme ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, părăsind partea carosabilă şi intrând în coliziune cu un stâlp din beton şi gardul unui imobil”, se arată în comunicat.

Potrivit sursei citate, în accident a fost rănit şoferul de 28 de ani şi un pasager de 25 de ani, din Târgu-Neamţ din acelaşi autoturism.

Cercetările continuă pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.