Reprezentanţii Primăriei Piatra Neamţ au anunţat că accesul pe podul pietonal de peste Cuiejdi din zona Pieţei Centrale, fosta fabrică 8 Martie, va fi închis, în urma incidentului de duminică dimineaţă şi anume fisurarea plăcilor de mozaic de pe suprafaţa acestuia, până la realizarea unei noi expertize tehnice, potrivit News.ro.

„De luni vom demara procedura pentru construirea unui nou pod pietonal în această zonă. Accesul în Piaţa Centrală dinspre cartierele Precista şi Centru se poate face în continuare pe strada Dimitrie Leonida şi Bulevardul Mihai Eminescu”, a mai transmis Primăria Piata Neamţ.

Publicația locală ziarpiatraneamt.ro a prezentat marți dimineață situația podului pietonal de la Piața Centrală, afectat de ruperea plăcilor de mozaic.

Prefectul județului, Adrian Niță, a criticat primăria pentru că de 6 luni nu a reparat podul: „Nu mai e mult și se împlinesc 6 luni de când m-am adresat ISC pentru a semnala starea deplorabilă în care se află câteva poduri pietonale din oraș, printre care și cel din zona fostei fabrici 8 Martie. Urmare a acestui demers, Primăria a fost sesizată oficial de către Inspectoratul de Stat în Construcții, iar în urma expertizei impuse s-a constatat că sunt necesare intervenții de urgență.”, a transmis acesta într-un mesaj publicat cu scurt timp în urmă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.